2-daagse Cursus Royal Icing & Spuittechnieken - zaterdag 14 & 21 September
2-daagse Cursus Royal Icing & Spuittechnieken - zaterdag 14 & 21 September

2-daagse Cursus Royal Icing & Spuittechnieken zaterdag 14 & 21 September 10:00 - 16:00

Artikelnummer

 

€ 175,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Cursus spuittechnieken en royal icing

Royal icing is een fzeer diverse en veel gebruikte icing voor het decoreren van taart,cupcakes, koekjes en nog veel meer. 

Je kunt het voor heel veel doeleinden gebruiken, om details aan te brengen zoals:spuittechnieken
-stipjes, oogjes, lijntjes, teksten, scrolls en swirls
-Om taartranden (borders) mee af te werken
-Voor het maken van kant (lace) en brush embroidery
-spuiten van 3d bloemen en andere taarttoppers
-voor het glazuren van koekjes
-Als lijm voor bevestiging 

Tijdens de cursus gaan we o.a. de volgende technieken leren:
-leren werken met een spuitzak, uitleg van de verschillende spuitmondjes
-maken en kleuren van royal icing in de verschillende consistenties
-verschillende spuittechnieken oefenen met verschillende spuitmondjes
-Royal icing bloemen opspuiten; o.a. bloesem, roos, narcis, viooltje, lathyrus, margrietje, blaadjes.
-3d figuurtjes spuiten
-koekjes decoreren en andere run-outs voor taartdecoratie maken
-kant (lace) en brush embroidery
-werken met stencils spuittechnieken

Bij de cursus zit inbegrepen: 

-Het gebruik van icing, kleurstoffen, bakpapier, koekjes en alle materialen (spuitmondjes, spuitzakken, oefenwerkbord)
-inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch.

Op de laatste cursusdag heb je de mogelijkheid om al je geleerde technieken op een dummy taart of echte taart te oefenen. Hiervoor dien je zelf een beklede dummy of zelfgemaakte taart bekleed met fondant mee te nemen.

Duur van de Cursus: 2 dagen van 10:00-16:00 uur 
Prijs: €175,--

De data en tijden van de cursussen staan vermeld in de Workshop agenda. Als de cursus vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de cursus niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten.