kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Welkom in Kaatjes Bakwinkel!

In Kaatjes Bakwinkel aan de Zeestraat 3 in het centrum van Noordwijkerhout vind je een groot assortiment bakmaterialen, taartdecoratie en ingredienten. Bij Kaatje kun je ook terecht voor leuke & leerzame workshops en taartprints.

NKaatjes Cakekunst, de leukste bakwinkel van de Bollenstreek, Zeestraat 3 Noordwijkerhouta een jarenlange passie voor bakken besloot Kaatje (Erika van den Haak) in 2010 om de patisserie opleiding aan het culinair centrum in Beverwijk te volgen. Na het succesvol afronden van de opleiding heeft Kaatje diverse cursussen en workshops (waaronder de PME Masters) gevolgd om de nog fijnere kneepjes van het decoratievak te leren.  Kaatje is begonnen op haar zolderkamer onder de naam Kaatjes Cakekunst met het geven van workshops taartdecoratie en het maken van bruidstaarten. Ondertussen is Kaatjes Bakwinkel  uitgegroeid tot de leukste bak en taartdecoratie winkel van de Bollenstreek. 

We wensen je veel plezier op deze website!

Openingstijden:
maandag     : gesloten
Dinsdag       : 9:30 - 14:30
Woensdag    : 9:30 - 14:30 
Donderdag   : 9:30 - 14:30
Vrijdag         : 9:30 - 17:00
Zaterdag      : 9:30 - 17:00

Let op! Op Hemelvaarstdag donderdag 30 mei is de winkel gesloten. 

Contact en Adres:
Kaatjes bakwinkel
Zeestraat 3
2211 XA Noordwijkerhout
0252-514399
info@kaatjesbakwinkel.nl

Kaatjes Bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bak & taartdecoratie winkel in de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.