kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Gevordenden taartworkshop (Sharp Edges)


Deze workshop is speciaal bedoeld voor de gevorderde taartdecorateur die al vaker taarten heeft afgesmeerd en bekleed en nu een stapje verder wil!

In deze workshop leer je strak afsmeren met ganache en daarna strak bekleden met fondant. Voor het maken van de strakke hoeken in het fondant, maken we gebruik van flexi smoothers. De nadruk van de workshop ligt bij het realiseren van een strakke finish van de taart. De volgende technieken komen aan bod:

-je leert hoe je je cake in gelijke lagen kunt snijden en vullen.
-je leert hoe je een crumbcoat aanbrengt
-je leert hoe je de cake strak afsmeert met ganache
-je leert hoe je je fondant strak op de ganache kunt aanbrengen
-je leert hoe je het fondant aan de onderzijde van de taart strak af kunt werken (zodat een sierrand niet noodzakelijk is!)
-je leert hoe je scherpe hoeken in het fondant maakt met (flexi)smoothers.
 
Bij de cursus zit inbegrepen:
-Het gebruik van alle materialen,
-een hoge cake van 17,5cm doorsnede (voor 12 personen) incl 3 cakeboards
-ganache om mee te vullen en af te smeren en premium kwaliteit fondant om de taart mee te bekleden.
-inclusief koffie/thee en wat lekkers

Duur van de workshop: circa 3 uur
Prijs: €50,00
aanmelden of meer informatie

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken. 

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.