kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Kaatjes Cakekunst is vanaf 1 september 2018 helaas gestopt met het maken van bruidstaarten. Vanaf deze datum worden er dus geen nieuwe opdrachten aangenomen.

Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier de mooiste bruidstaarten mogen maken, wat een hele dankbare en bijzondere ervaring was! Echter het maken van exclusieve bruidstaarten in combinatie met het runnen van een groeiende winkel en het geven van  workshops is helaas niet meer haalbaar.

Mocht je besluiten om zelf aan de slag te gaan met het maken van een bruidstaart, in onze bakwinkel hebben we alle expterise, top kwaliteit ingrediënten en materialen te koop voor een prachtige bruidstaart (incl gave taarttoppers), je bent van harte welkom!

Bruidstaarten - Trouwen - Bruiloft

Bij één van de belangrijkste dagen van je leven hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart. Kaatje maakt exclusieve bruidstaarten geheel op maat, naar jullie eigen ideeën en wensen.

De 3 stappen werkwijze van Kaatje

1.    Het kennismakingsgesprek: inspiratie, inhoud en kosten
2.    De uitwerking: de proefsessie en een offerte op maat
3.    De uitvoering: een prachtige bruidstaart

Kaatjes Cakekunst - Bruidstaarten - Bruidstaart

Stap 1 het kennismakingsgesprek

Mocht je interesse hebben in een exclusieve bruidstaart van kaatje dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn winkel aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we o.a;

Inspiratie opdoen voor jullie Bruidstaart

Heb je al een idee hoe jullie bruidstaart eruit moet zien? Of heb je nog wat inspiratie nodig? Kaatje helpt jullie graag met kiezen. In de winkel staan tal van boeken met voorbeelden van hoe je bruidstaart eruit kan komen te zien. Heb je zelf al een plaatje gevonden neem die dan mee naar het kennismakingsgesprek. Ook de trouwkaart, een thema, een kleur, of stukjes stof kunnen ter inspiratie dienen en in jullie taart verwerkt worden. Wil je geen traditionele bruidstaart of willen jullie naast een bruidstaart ook andere keuzes? Kaatje levert ook bruids cupcakes, koekjes, petit fours, cakepops of andere lekkernijen op aanvraag. Ben je benieuwd naar enkele creaties van kaatje?, kijk dan snel in haar portfolio.

De inhoud bespreken

Een bruidstaart moet er niet alleen mooi uitzien maar ook heerlijk smaken. Kaatje maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Ze gebruikt geen mixen, kant en klaar vullingen en andere fabrieksrommel in haar taarten, maar maakt alles zelf.  Biscuit of cake, mousse, crème, curd of ganache, de mogelijkheden en smaken zijn eindeloos.  Een biologische, vegetarische, vegan of een lactose vrije taart behoort ook tot de mogelijkheden.

Gegevens verzamelen

Tijdens het gesprek wil Kaatje graag jullie gegevens weten, de trouwdatum, de gegevens van de trouwlocatie en jullie contactpersonen, voor hoeveel personen de taart is, jullie budget, wanneer de taart geserveerd gaat worden (bijvoorbeeld ’s middags bij de koffie of als dessert), en zij zal vragen naar koeling en transport mogelijkheden.

Een indicatie van de kosten geven

Bruidstaarten bij Kaatje gaan vanaf 6 euro p.p. met een minimum orderbedrag van 150 euro. Afhankelijk van jullie uiteindelijke keuze komen hier mogelijk nog kosten voor bijvoorbeeld uitgebreide decoratie en bezorgkosten bij. Aan het einde van het kennismakingsgesprek kan Kaatje een indicatie geven van de totale kosten voor jullie bruidstaart. Een definitieve offerte zal jullie daarna per mail worden toegestuurd.

Stap 2 de uitwerking van de bruidstaart

Kaatjes Cakekunst- Bruidstaart & Bruidstaarten

Tijdens het kennismakingsgesprek zijn alle gegevens verzameld. Mochten jullie serieuze interesse hebben dan gaan we tijdens dit tweede gesprek een taartproefsessie houden met twee taartjes van jullie keuze. Eventuele laatste aanpassingen aan de bruidstaart worden nog doorgenomen. Kaatje rekent 25 euro voor dit gesprek, die contant kan worden voldaan. Als jullie uiteindelijk je bruidstaart bij Kaatje bestellen worden deze kosten in mindering gebracht op de eindfactuur.

Stap 3 de uitvoering van de bruidstaart

Na jullie akkoord op de smaak en offerte gaat Kaatje de voorbereidingen voor jullie taart in orde maken. Na ondertekening van de offerte zal ze jullie een factuur sturen. 50%van het bedrag dient als aanbetaling binnen twee weken te worden voldaan. De rest van de betaling dient uiterlijk 3 weken voor de trouwdatum te zijn te voldaan. Kaatje neemt indien mogelijk zelf contact op met de trouwlocatie over de bezorging van de taart. Verder rest jullie alleen nog het genieten van jullie mooie dag en van jullie bruidstaart!

Contact

Ga je binnenkort trouwen of ben je op zoek naar een bruidstaart voor uw bruiloft? Neem direct contact op met Kaatjescakekunst voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Om de kwaliteit van jullie bruidstaarten te waarborgen kan Kaatje maar een beperkt aantal bruidstaarten per maand aannemen. Informeer dus snel naar de beschikbaarheid.

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.