kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

taartprints

Bij Kaatjes kun je terecht voor het afdrukken van je eigen ontworpen eetbare prints voor op je gebak. De taartprints worden met eetbare inkt geprint op suikersheets (frosty sheets).  Op een eetbare taartprint kan vrijwel alles worden afgedrukt, te denken valt aan bedrijfslogo's, foto's, afbeeldingen van kinderhelden en overige plaatjes.

Hoe kun je een taartprint bij Kaatjes bakwinkel bestellen?
1) Ontwerp jouw print op A4- formaat (in Word bestand of PDF), let hierbij zelf goed op de afdrukkwaliteit. Hou aan de bovenzijde een marge van 1,5 cm (de frosty sheet heeft een plastic invoerstrook die uitsteekt aan de bovenzijde, anders beland een deel van de print op het plastic)

2) Stuur je ontwerp naar taartprint@kaatjesbakwinkel.nl

3) Vermeld daarbij ook:

    - je naam
    - wanneer je de print wilt ophalen
    - het aantal benodigde printjes.

Wij leggen de print dan voor je klaar in de winkel van Kaatje aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. We ontvangen je print het liefst een dag van tevoren. Wil je je print nog dezelfde dag ophalen, mail je print dan door en bel daarna even naar de winkel 0252-514399, zodat we het nog voor je in orde kunnen maken! 

Prijs: 5,15 euro per A4 vel.

Frosty Sheet
Dit is de meest gebruikte ondergrond voor het maken van eetbare prints. De frosty sheet is neutraal van smaak en makkelijk te bewerken (knippen). Frosty sheets zijn toe te passen op fondant en marsepein, en kort voor gebruik ook op een vochtige ondergrond zoals slagroom. 

 

Kaatjes Bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakl & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.