kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Tiener workshop taartdecoratie

Nieuw bij Kaatje, de tienerworkshop! Deze workshop is speciaal bedoeld voor tieners van 10 t/m 16 jaar die zelfstandig een keer een workshop willen volgen. De minium leeftijd voor de workshop is 10 jaar.

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een boltaartje van 20cm (10-11 personen) Je leert hoe je een taart snijdt, vult, afwerkt en bekleedt met fondant.Vervolgens gaan we de taart decoreren met uitstekers van lama's en apalca's.

Inbegrepen zijn: Thee en limonade, het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, een boltaart van 20cm , taartkarton, verschillende taartvullingen, fondant en een mooie taartdoos om je zelfgemaakte taart mee naar huis te kunnen nemen.

Duur van de workshop: circa 2,5 uur
Prijs: €35,00
aanmelden of meer informatie 

taart

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.