kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Winter drip cake

Deze Winter drip cake is een prachtige taart! De cake wordt gevuld met een heerlijk witte chocolade creme en afgewerkt met een gekleurde drip van witte chocolade ganache. Voor de versiering maken we zelfgemaakte merengue schuim en fondant sneeuwvlokken!

Je leert tijdens deze workshop:
-Snijden en vullen van de cake
-strak afsmeren (semi-naked style)
-het maken, kleuren, opspuiten en bakken van merengue schuim
-het maken van gumpaste sneeuwvlokken
-het maken en kleuren van de witte chocolade ganache drip
-het drippen van de taart
-hierna gaan we de taart afwerken met de merengues, sneeuwvlokken en leuke suikerdecoraties.

Inbegrepen zijn:
-Koffie, thee en limonade, en wat lekkers
-het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, twee cakes van 17,5cm , witte chocolade creme, taartkarton, verschillende suikerdecoraties, merengue schuim, fondant sneeuwvlokken, en een mooie taartdoos om je zelfgemaakte taart mee naar huis te kunnen nemen.

Duur van de workshop: circa 3 uur
Prijs: €50,00
aanmelden of meer informatie

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken. 

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.