kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Workshop Basis taartdecoratie

Deze workshop is ook goed te volgen voor de beginnende taartdecorateur. In deze workshop krijg je eerst een stukje theorie over het maken van een goede taartbodem en vulling. Daarna ga je zelf aan de slag met een vooraf gemaakte taartbodem en leer je hoe je een taart snijdt, vult, strak afsmeert en bekleedt met fondant.

Vervolgens krijg je uitleg over de verschillende taartdecoratietechnieken, het werken met verschillende soorten uitstekers, molds en sierrand uitstekers. Daarna ga je de taart naar eigen inzicht afwerken en decoreren. Er worden ook basis taart workshops gegeven met een thema, zie hiervoor de agenda.

Inbegrepen zijn: Koffie, thee en wat lekkers. Het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, een taartbodem van 20cm, taartkarton, verschillende taartvullingen zoals verschillende soorten jam, botercreme, banketbakkersroom en lemoncurd, fondant en een mooie taartdoos om je zelfgemaakte taart mee naar huis te kunnen nemen.

Duur van de workshop: circa 3 uur
Prijs: €45,00
aanmelden of meer informatie 

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken. 

 

basis_10 basis_9 basis_8 basis_7 basis_6
basis_5 basis_4 basis_3 basis_2 basis_1

Kaatjes bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bak & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.