kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Workshop Cupcakes decoreren

In deze workshop leer je hoe je cupcakes kunt versieren met fondant en botercrème. Je krijgt eerst een stukje theorie over het bakken van de cupcakes. Daarna gaan we de vooraf gemaakte cup-cakes vullen en afwerken met fondant en botercrème. Je krijgt uitleg over de verschillende decoratietechnieken, het werken met verschillende soorten uitstekers, molds en embossers. En je leert een eenvoudig figuurtje en/of een roos modelleren voor op je cupcake.

Inbegrepen zijn: Koffie en thee, het gebruik van alle materialen, 2 x 6 vanille cupcakes, verschillende vullingen, botercrème, fondant en twee mooie cupcakedoosjes om je zelfgemaakte cupcakes mee naar huis te kunnen nemen.

Duur van de Workshop: 3 uur
Prijs: €45
aanmelden of meer informatie 

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken. 

Kaatjes bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.