kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Workshops voor kinderpartijtjes

Wil je graag cupcakes, taartjes of koekjes decoreren op je kinderpartijtje? Kom dan gezellig je verjaardag vieren in Kaatjes Bakwinkel! Op woensdag middagen kunnen de kinderfeestjes gegeven worden aan minimaal 6 tot maximaal 12 kinderen. Voor kinderfeestjes kunt u kiezen uit een van de volgende workshops: 

Boltaartje

De kinderen gaan een boltaartje van 12,5 cm  (2-4 personen) vullen met botercreme en jam en afwerken en versieren met fondant. Je krijgt je boltaartje in een mooi doosje mee naar huis. De minimum leeftijd voor deze workshop is 8 jaar.

Duur: 1,5-2 uur
Prijs: Vanaf 6 kinderen: 17,50 euro p.p.
Voor elk volgend kindje tot max. 12 kinderen: 15 euro p.p.
Wij zorgen voor limonade en wat lekkers bij de workshop

Prinsessentaartje

Wat is een prinsessen partijtje zonder een echte prinsessentaart? Ieder kind maakt een eigen taartprinsesje waar je met 2-4 personen van kunt eten. Het taartje wordt gevuld met botercreme en jam en afgewerkt met fondant en een pinpopje. Het lijfje en jurkje van de prinses gaan we versieren met bloemetjes, pareltjes en glittertjes. De minimum leeftijd voor deze workshop is 8 jaar.

Duur: 1,5-2 uur
Prijs vanaf 6 kinderen, 19 euro p.p.
Voor elk volgend kindje tot max. 12 kinderen, 16,50 euro p.p.
Wij zorgen voor limonade en wat lekkers bij de workshop

Cupcakes

Deze workshop is ook voor jongere kinderen heel geschikt. De kinderen gaan met 4 cupcakes aan de slag. De cupcakes gaan we vullen met botercreme en/of jam en decoreren met fondant. Voor het versieren maken we gebruik van allerlei leuke uitstekers en mallen en we gaan een roosje of eenvoudig diertje boetseren. De cupcakes gaan in een mooi doosje mee naar huis. De minimum leeftijd voor deze workshop is 6 jaar.

Duur: 1,5 uur
Prijs vanaf 6 kinderen: 15 euro p.p.
Voor elke volgend kindje tot max. 12 kinderen: 12,50 euro p.p.
Wij zorgen voor limonade en wat lekkers bij de workshop

Koekjes

De kinderen gaan 4 tot 6 vanille koekjes versieren met royal icing. Ze leren lijntjes op de koekjes spuiten en daarna gaan we de koekjes invloeien met vloeibare royal icing. De kleine kunstwerkjes worden verder versierd met icing en leuke strooisels en daarna in de oven gedroogd. De koekjes kunnen in een mooi doosje mee naar huis genomen worden. Enkele thema's zijn prinsessen, high tea, piraten, voertuigen, kerst, pasen of een thema naar keuze. Minimum leeftijd voor deze workshop is 8 jaar.

Duur: 1,5 uur
Prijs vanaf 6 kinderen: 15 euro p.p.
Voor elk volgend kindje tot max. 12 kinderen: 12,50 euro p.p.
Wij zorgen voor limonade en wat lekkers bij de workshop

Voorwaarden kinderworkshops

De kinderworkshops zijn anders dan de reguliere workshops. De duur en intensiteit zijn aangepast aan kinderen.Het minimale aantal kinderen is 6 en maximaal 12 kinderen.
De minimum leeftijd staat per workshop apart vermeld. Workshops vinden plaats in de winkel aan de zeestraat 3 in Noordwijkerhout.

Bij de workshops dienen minimaal 1 en maximaal 2 begeleiders te zijn (afhankelijk van de groepsgrootte).

Kaatjes Bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bak & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.