kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

ouder/kind workshops

Wil je graag samen met je pappa, mamma, opa, oma, tante, oom of een andere volwassene een workshop volgen? Dat kan tijdens onze ouder/kind workshops! 

Tijdens deze workshop gaan jullie samen aan de slag met een boltaartje van 20cm (10-11 personen) Jullie leren hoe je een taart snijdt, vult, afwerkt en bekleedt met fondant. Vervolgens gaan we de taart decoreren met uitstekers.

De advies leeftijd voor de workshop is minimaal 8 jaar. De prijs van de workshops is voor 1 ouder en 1 kind samen. jullie maken dan samen 1 taart. Het is ook mogelijk om je met 1 ouder en 2 kinderen aan te melden. Er worden dan 2 taarten gemaakt ipv 1, de kosten voor de 2e taart zijn dan 35 euro. Het is niet mogelijk om 1 taart te maken met 3 kinderen en 1 ouder. 

Inbegrepen zijn: Koffie, thee en limonade, het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, een boltaart van 20cm , taartkarton, verschillende taartvullingen, fondant en een mooie taartdoos om je zelfgemaakte taart mee naar huis te kunnen nemen.

Duur van de workshop: circa 2 uur
Prijs: €37,50 voor 1 ouder en kind samen (€72,50 voor 2 kinderen en 1 ouder incl 2 taarten)aanmelden of meer informatie

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 koppels tot maximaal 7 koppels gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5 koppels samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken. 


taart

Kaatjes Bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.