kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Workshop gumpaste rozen

In deze workshop leer je hoe je van gumpaste/flowerpaste prachtige eetbare rozen kunt maken. Je krijgt uitleg over gumpaste/flowerpaste, wat is het en wat kun je er allemaal mee doen? Je leert hoe je gumpaste superdun uit kunt rollen en kunt frillen, zodat het bijna echte bloemblaadjes worden. We gaan bloemknoppen en blaadjes op draad zetten en ze afwerken tot mooie rozen. Aan het einde van de workshop heb je een aantal prachtige rozen om mee naar huis te nemen. Deze kun je een aantal maanden bewaren en als decoratie op een eigen gemaakte taart gebruiken.

Inbegrepen zijn: Koffie en thee, het gebruik van alle materialen en
kleurstoffen, gumpaste, ijzerdraad en een doosje om je rozen mee naar huis te kunnen nemen.

Duur van de workshop: circa 3 uur
Prijs: € 40,--
aanmelden of meer informatie 

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken. 

                        

Kaatjes Bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bakw & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.