kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Workshop Stapeltaart 

Voor deze workshop is enige ervaring met het bekleden en decoreren van een taart gewenst. De basisbeginselen van het snijden, vullen en bekleden van een taart worden kort doorgenomen. Hierna gaan we de taarten op elkaar stapelen met behulp van
plastic stokjes (dowels) en kartonnen taartplateaus. De taart wordt afgewerkt met behulp van uitstekers, molds, embossers en crimpers. Ook leer je een eenvoudig figuurtje en een roos te modelleren voor op je taart.

Inbegrepen zijn: Koffie en thee, het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, een taartbodem van 20cm , een taartbodem van 15 cm, taartkarton, taartdrum, dowels, royal icing, verschillende taartvullingen, marsepein en een mooie taartdoos om je zelfgemaakte taart mee naar huis te kunnen nemen.

Duur: circa 6 uur incl. eenvoudige lunch
Prijs: € 80,--
aanmelden en meer informatie

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken.  

Kaatjes bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bak & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.