kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

voorwaarden workshop

Om chaos in de keuken te voorkomen, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld die je even goed moet lezen voordat je je voor een workshop aanmeldt.

Na inschrijving wordt een plek voor de gewenste workshop voor je gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en factuur via de mail. Je reservering is definitief nadat we de betaling op ons bankrekeningnummer hebben ontvangen. Uiterlijk twee weken na ontvangst van de factuur dient het volledige bedrag betaald te zijn. Bij het niet tijdig ontvangen van de betaling vervalt je reservering. Bij annulering vanaf 2 weken voorafgaand aan de workshop of cursus vervalt recht op teruggave van de betaling. Wel is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan. Naam, adres en telefoonnummer van  deze vervanger worden tijdig aan ons doorgegeven. Door onvoorziene omstandigheden (zoals ziekte van de workshopleider) of als het minimum aantal van 4 deelnemers per workshop niet bereikt wordt, is het mogelijk dat de workshop geen doorgang vindt. Uiterlijk 5 dagen van te voren ontvang je hier bericht over. Restitutie van betalingen wordt binnen 30 dagen gestort. Voor Kaatje op maat gelden soms aparte en /of aanvullende voorwaarden, die samen met een offerte zullen worden verstrekt.

Wil je je aanmelden voor een workshop? Geef dan in het contactformulier aan om welke workshop het gaat, de datum, met hoeveel personen je wilt komen en jullie namen. Van de aanvrager willen we daarnaast de adresgegevens en een telefoonnummer ontvangen, waarop je te bereiken bent. Geef ook eventuele specifieke wensen aan ons door, dan kunnen we kijken of we daar rekening mee kunnen houden.

Let op: De workshops van Kaatjes Bakwinkel zijn voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Speciaal voor kinderen hebben we de ouder/kind workshops. Het is ook mogelijk om Kaatje te boeken voor een kinderpartijtje, kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden bij de kinderworkshops.

Wil je meer informatie over Kaatje op maat? Geef dan in het contactformulier zo specifiek mogelijk aan wat je wensen zijn, wat je wilt leren tijdens een workshop, met hoeveel personen, etc. Dan kunnen wij een offerte op maat voor je maken. Uiteraard kun je ook voor overige vragen gebruik maken van ons contactformulier.

Kaatjes bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bak & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, Kaag.