Ingrediënten: suiker, tarwezetmeel, tarwebloem, zetmeel, rijsmiddelen: difosfaten en natriumcarbonaten, emulgatoren: polyglycerolesters van vetzuren en mono- en diglyceriden van vetzuren, mageremelkpoeder, tarwemoutmeel, meelverbeteraars: enzymen en ascorbinezuur, aroma.
Voeg alle ingrediënten samen en klop het geheel 10 minuten op de hoogste snelheid op tot een luchtig beslag. Vet de bakvorm in en vul met het beslag. Bak de biscuit 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C. Serveertip: snijd de afgekoelde biscuit horizontaal doormidden en vul met een laagje crème au beurre, banketbakkersroom of jam.
| Mix | 250 g | ||
|---|---|---|---|
| Eieren | 4 | ||
| Water | 10 ml | ||
| Boter | |||
| Suiker | |||
| Melk |
| 1566 kj/370 kcal | |
| Vetten | 3,2 |
| Verzadigd | 2,7 |
| Koolhydraten | 81,6 |
| Suikers | 41,2 |
| Vezels | 0,7 |
| Eiwitten | 3,2 |
| Zout | 2,6 |
No reviews yet
What do you think of the article?