Chocoladebijbel - Raat, Kees

Numéro de l'article: 9789048844401
Overamstel Uitgevers
Chocoladebijbel - Raat, Kees Chocoladebijbel - Raat, Kees
Chocoladebijbel - Raat, Kees
Chocoladebijbel - Raat, Kees

Chocoladebijbel - Kees Raat - Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

34,99
par pièce
En stock
  • Commandes passĂ©es avant 13h00 expĂ©diĂ©es le jour mĂŞme • ExpĂ©dition depuis les Pays‑Bas • Emballage soignĂ©

description

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber

Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, Chocoladebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.

MEER DAN 150 CHOCOLADERECEPTEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
BOORDEVOL WEETJES OVER CHOCOLADE

Avis

Pas encore d'avis

Poster un commentaire / avis

Que pensez-vous de l’article?

5,0