Ook zo gek op de smaak van banketbakkersroom en de textuur van slagroom? Je bent niet de enige, dus voor jou en al die anderen is er Zwitserse Room, ookwel Crème Suisse. In deze combinatie komen de luchtige textuur van de één en de volle smaak van de ander perfect samen. Gebruik deze Zwitserse Room voor het vullen van taarten, gebak, soezen, puddingbroodjes, bladerdeeghapjes en desserts of als topping op cupcakes.
Bereidingswijze:
Mix 250 g mix met 550 ml water voor 5 minuten op hoge snelheid. Laat de room even opstijven alvorens te verwerken.
ingrediënten:
suiker, gemodificeerd zetmeel (aardappel), glucosestroop (gedroogd), melkpoeder (mager), plantaardige olie en vet (kokos), dextrose, gedeeltelijk geharde olie (palm), weipoeder (melk), emulgator: E471 (zonnebloem), E472f, gehard vet (kokos), melkeiwit, geleermiddel: E516, E450, E339, E401, conserveermiddel: E202, stabilisator: E450, E263, E339, E516, kleurstof: E160b, E101, aroma, verdikkingsmiddel: E401, E464, antiklontermiddel: E341. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja en lupine.
Bewaaradvies:
koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.
Nog geen beoordelingen
Wat vind je van het artikel?