Wij krijgen momenteel veel vragen over workshops. Helaas is het voor ons op dit moment niet mogelijk om workshops te organiseren i.v.m. de huidige corona maatregelen. Onze winkel en workshop ruimte is te klein om voldoende afstand tussen workshop deelnemers te houden. Zodra we weer workshops kunnen geven zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk op onze website en social media bekent maken. 

Leuk dat je een kijkje komt nemen in de workshop agenda van Kaatjes Bakwinkel. In onze winkel vind je leuke en leerzame workshops  voor iedereen. Je kunt je individueel (of samen) inschrijven voor onderstaande workshops. De workshops worden gehouden in onze winkel aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout.

Alle workshops zijn daarnaast ook op aanvraag te boeken, vanaf vijf personen zoekt Kaatje graag samen met jou een geschikte datum voor je eigen groepje. Mocht je geen eigen groepje samen kunnen stellen en zit jouw datum of workshop er niet bij? Mail Kaatje met je wensen, dan kan ze bij genoeg vragen een nieuwe workshop inplannen.  Kaatjes Bakwinkel heeft helaas op het moment geen mogelijkheden voor het organiseren van kinderpartijtjes. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Workshop Basis Taart Decoratie

In de workshop basis taartdecoratie leer je hoe je zelf een taart in lagen snijdt, vult, afsmeert, bekleed en decoreert met fondant. Deze...

45,00

visibility

Workshop Koekjes decoreren met Royal Icing

Koekjes decoreren met Royal Icing

40,00

visibility

Workshop Cupcakes Decoreren Met Spuitmondjes

Cupcakes decoreren met spuitmondjes

40,00

visibility

Workshop Gevorderden taart Sharp Edges

Gevorderden taart- Sharp Edges

55,00

visibility

Workshop Taart Decoratie Vrolijke Voorjaarstaart

Workshop Vrolijke Voorjaarstaart

47,50


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.