Wij krijgen momenteel veel vragen over workshops. Helaas is het voor ons op dit moment niet mogelijk om workshops te organiseren i.v.m. de huidige corona maatregelen. Onze winkel en workshop ruimte is te klein om voldoende afstand tussen workshop deelnemers te houden. Zodra we weer workshops kunnen geven zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk op onze website en social media bekent maken. 

Leuk dat je een kijkje komt nemen in het workshop overzicht van Kaatjes bakwinkel. In onderstaand overzicht zijn alle te volgen workshops naast elkaar gezet. Kaatje biedt veel verschillende workshops aan voor beginners en gevorderden.

Wil je jezelf aanmelden voor een workshop uit de workshop agenda meldt je dan aan via onze webshop.  De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 10 personen gegeven in onze winkel aan de Dorpsstraat 38a in het centrum van Noordwijkerhout. 

Het is ook mogelijk om een workshops (voor een groep van minimaal 5 tot maximaal 10 personen) op aanvraag te boeken. Voor meer meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en kijken samen wanneer de workshop kan worden ingepland. Kaatjes Bakwinkel heeft helaas op het moment geen mogelijkheden voor het organiseren van kinderpartijtjes.