Foto

Vanaf September 2021 hopen wij weer onze workshops op te kunnen starten! Houdt onze social media in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste geinformeerd te worden.! 

Leuk dat je een kijkje komt nemen in het workshop overzicht van Kaatjes bakwinkel. In onderstaand overzicht zijn alle te volgen workshops naast elkaar gezet. Kaatje biedt veel verschillende workshops aan voor beginners en gevorderden.

Wil je jezelf aanmelden voor een workshop uit de workshop agenda meldt je dan aan via onze webshop.  De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 10 personen gegeven in onze winkel aan de Dorpsstraat 38a in het centrum van Noordwijkerhout. 

Het is ook mogelijk om een workshops (voor een groep van minimaal 5 tot maximaal 10 personen) op aanvraag te boeken. Voor meer meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en kijken samen wanneer de workshop kan worden ingepland. Kaatjes Bakwinkel heeft helaas op het moment geen mogelijkheden voor het organiseren van kinderpartijtjes.