Foto

Leuk dat je een kijkje komt nemen in het workshop overzicht van Kaatjes bakwinkel. In onderstaand overzicht zijn alle te volgen workshops naast elkaar gezet. Kaatje biedt veel verschillende workshops aan voor beginners en gevorderden.

Wil je jezelf aanmelden voor een workshop uit de workshop agenda meldt je dan aan via onze webshop.  De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in onze winkel aan de Zeetraat 3 in het centrum van Noordwijkerhout. 

Het is ook mogelijk om een workshops of kinderpartijtjes (voor een groep van minimaal 5 tot maximaal 12 personen) op aanvraag te boeken. Voor meer meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en kijken samen wanneer de workshop kan worden ingepland.

Kaatjes Workshops

Kinderfeestjes & Partijtjes

informatie & aanmelden


 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Kaatjes Bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bak & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek


Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, De Kaag.