Kom eens langs in onze bakwinkel

Kaatjes Bakwinkel vind je in de Zeestraat 3 in het centrum van Noordwijkerhout. Je kunt bij Kaatje terecht voor al je bakspullen, taartdecoratie materialen, ingrediënten en met al je bakvragen of voor handige tips. Kaatje is zelf een ervaren bakster en taartdecorateur en staat graag voor jullie klaar om met jullie mee te denken. In de winkel vind je een uitgebreid assortiment bakspullen en ingrediënten voor het bakken en decoreren van  o.a. taart, cupcakes, koekjes, chocolade en brood. In de winkel is ook een ruimte ingericht voor het volgen van diverse leuke en leerzame workshops!

Spaaractie

Bij Kaatjes hebben we een heel leuk spaarsysteem!  Zowel online als in de winkel spaar je voor korting bij aankoop van onze producten. (workshops uitgezonderd). In de winkel ontvang je bij iedere besteding van 10 euro een stempel op je stempelkaart. Een volle stempelkaart geeft 5 euro korting op een volgende aankoop! Punten sparen in onze webshop gaat automatisch nadat je bent aangemeld als nieuwe klant.
 

B2B

Heb je zelf een bedrijf in het maken van taarten of het geven van taartdecoratie workshops en heb je een inschrijving bij de kamer van koophandel? Dan kun je bij Kaatjes Bakwinkel groothandels korting op je aankopen ontvangen. Neem hiervoor je bedrijfsgegevens en je K.v.k nummer mee naar de winkel of meld je aan in de webshop met je bedrijfsgegevens. Wacht hierna even met bestellen totdat we je account hebben omgezet in een bedrijfsaccount met korting. Hiervan ontvang je van ons z.s.m. maar uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per mail. 

- -

Kaatjes Bakwinkel is gevestigd aan de Zeestraat 3 in het Centrum van Noordwijkerhout.
De leukste bak & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek


Op de grens van Noord Holland & Zuid Holland en in de buurt van: Sassenheim, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Wassenaar, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leidschendam, Abbenes, Lisserbroek, Haarlemmermeer, De Kaag.