Workshop Koekjes decoreren met Royal Icing
0 Reviews | Review toevoegen

Koekjes decoreren met Royal Icing

Artikelnummer

Kaatjes05 

€ 40,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Op verlanglijst
 

Workshop Koekjes decoreren met Royal Icing

In deze workshop leer je hoe je zelf prachtige gedecoreerde koekjes kunt maken met royal icing. Royal Icing is een veelzijdig suikerglazuur met veel toepassingen in het taartdecoreren. Deze workshop geeft je een opstapje in het leren werken met dit veelzijdige glazuur.

Je krijgt een stukje theorie over het bakken van koekjes en het maken van royal icing. Daarna ga je zelf aan de slag. Je leert hoe je een 20 seconden icing kan maken en hoe je deze kunt kleuren. We gaan de koekjes voorzien van een outline (buitenste lijntje) en direct daarna de oppervlakte invloeien met glazuur. Ook het in elkaar vloeien van meedere kleuren glazuur komen aan bod. Na het drogen van de koekjes gaan we de koekjes verder afwerken met kleine details zoals stipjes, streepjes etc. De workshop wordt het hele jaar door gegeven in verschillende thema's.

Inbegrepen zijn: Koffie, thee en wat lekkers, het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, ca 10 vanillekoeken en royal icing. Je koekjes neem je in een mooi doosje meer naar huis, samen met een werkbeschrijving, zodat je het thuis nog eens na kunt maken.

Duur van de workshop: circa 3 uur

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. De data en tijden van de workshops staan vermeld in de Workshop agenda. Als de workshop vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht de workshop niet in de agenda zijn opgenomen en wil je hem wel graag volgen laat ons dat dan weten. Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data als groep een workshop te boeken. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.