Recept Speculaas Rondo's
Recept Speculaas Rondo's
0 Reviews | Review toevoegen

Hieronder vind je een gratis recept voor heerlijke Speculaas Rondo's!

Artikelnummer

 

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Hierbij het Recept voor heerlijke Speculaas Rondo's! Wil je het recept kunnen printen? Voeg dan het recept aan je winkelmand toe, je ontvangt dan een gratis download link met het recept. Onderaan deze pagina vind je de producten in onze webshop die je voor het recept nodig hebt.

Speculaas Rondo’s 
 
Benodigdheden voor ongeveer 10st:
1 pak Funcakes Sloffenbodem Mix 500g
2 theelepels speculaaskruiden
155 g ongezouten roomboter
50g ei (1 ei) 
 
200g amandelspijs
1 ei 
 
Hele amandelen om te decoreren
Losgeklopt ei om te bestrijken 
 
Bakringen
Spuitzak
Bakkwast
Bakplaat bekleed met bakpapier 
 
Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng 500 g mix en de speculaaskruiden met 155 g boter en 1 ei (50 g) en kneed tot een stevig deeg. Laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Rol het deeg uit tot een plak van ca. 4 mm dikte en steek hier rondjes uit met de bakringen tot het deeg op is. Plaats de helft van de rondjes op de bakplaat bekleed met bakpapier. Meng het spijs met het ei tot een spuitbare massa en doe in de spuitzak. Knip een puntje van de spuitzak af en spuit bolletjes spijs op de plakjes. Laat hierbij de randen vrij. Plaats de andere helft van de plakjes bovenop de spijsrondjes, de randen niet aandrukken! Bestrijk het bovenste plakje met ei en decoreer met 1 amandel. Strijk nu nog een keertje af met ei en plaats de bakring om de rondo. Bak de rondo’s in 20 min mooi goudbruin en gaar. Eet smakelijk! 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.